Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Авто Евро Сила в Харькове - Форум » Курилка » Як обрати перев'язувальні матеріали для аптечок
Як обрати перев'язувальні матеріали для аптечок
egorlastochДата: Понедельник, 27.02.2023, 00:48 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Оффлайн
Потрібно закупити для хлопців з фронту тактичні аптечки і також є потреба в перев'язувальних матеріалах. Скажіть, де можна закупити в Україні все це за прийнятними цінами, але щоб не на шкоду якості?

simaveronaДата: Понедельник, 27.02.2023, 00:53 | Сообщение # 2
Рядовой
Я думаю, що в таких питаннях потрібно обов'язково радитися з медиками, а не просто закупити матеріали і препарати навмання. Є певні вимоги і стандарти до аптечок. Якщо говорити про перев'язувальні матеріали, то це стерильний бинт у великих обсягах, пластир тощо

fionafilonoДата: Понедельник, 27.02.2023, 00:57 | Сообщение # 3
Сержант
Звичайно на фронті кожний воїно повинен мати тактичну аптечку, але думаю, що зараз держава постачає всім необхідним , а також волонтери допомагають. Якщо хочете допомогти, то рекомендую зв'язатися з якиюсь волонтерською організацією і проконсультуватися у них, що краще закупити і де замовити, думаю вони вам підкажуть

niaminvenДата: Понедельник, 27.02.2023, 01:11 | Сообщение # 4
Сержант
Щоб максимально правильно скласти аптечку і забезпечити хлопців необхідними препаратами , треба звернутися до фахівців, щоб вони допомогли вам в цьому питанні. Окрім мед препаратів для обробки ран, перев'язувальних матеріалів можуть знадобитися шини для зупинки кровотечі. пластирі, тампонади і т. п. Вибрати і закупити все необхідне можна в звичайних аптеках або на сайті компанії Парамедик, тут завжди нормальні ціни і всі препарати в наявності https://paramedic.ua/sredstv....bandazh

Форум » Авто Евро Сила в Харькове - Форум » Курилка » Як обрати перев'язувальні матеріали для аптечок
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: