Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Авто Евро Сила в Харькове - Форум » БАРАХОЛКА - частные объявления купли/продажи » Ціни на втомобільні інвертори у Харкові
Ціни на втомобільні інвертори у Харкові
kassi8238Дата: Суббота, 18.02.2023, 12:39 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Оффлайн
Хто знає які ціни на автомобільні інвертори у Харкові? Зайшли в автомагазин і немає таких приладів у продажу, а де ще дивитися навіть не знаю. Ми у цьому місті живемо нещодавно і куди звертатися не знаємо.

romasyniДата: Суббота, 18.02.2023, 18:17 | Сообщение # 2
Рядовой
Що можу порадити – це вибирати інвертор, який зможе забезпечити достатню потужність для вашого автомобіля. Так як потужність інвертора вимірюється у ватах, то ви без проблем визначите, який саме вам потрібен. Просто треба почитати опис моделей автомобільних інверторів, що продаються у магазині в якому ви будете їх замовляти.

kassi8238Дата: Суббота, 18.02.2023, 18:19 | Сообщение # 3
Рядовой
Так в цьому і справа, що я не дуже розумію як їх вибирати. Ок за потужність разобрались. Ще що потрібно знати, розкажить будь ласка!

romasyniДата: Суббота, 18.02.2023, 18:28 | Сообщение # 4
Рядовой
А ще потрібно вибирати інвертор, який може бути легко під'єднаний до вашого автомобіля. Можу сказати, що деякі інвертори підключаються до прикурювача, тоді як інші вимагають прямого підключення до батареї. Це не складно.
А ще раджу звертати увагу на бренд та свій бюджет. Адже ціна на інвертори є різною. Подивитися ціни на автомобільні інвертори у Харкові ви можете у магазині Алло https://allo.ua/ua/harkiv/avtomobil-nye-invertory/ - э там вибір у каталозі. Як бачите ціни різні, а як саме вибрати відповідний я вам вже розказав.

Форум » Авто Евро Сила в Харькове - Форум » БАРАХОЛКА - частные объявления купли/продажи » Ціни на втомобільні інвертори у Харкові
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: